øvingshelg/seminar med Anne Karin Sundal-Ask

Vi hadde en intensiv og spennende øvingshelg/seminar med Anne Karin Sundal-Ask (dirigent i Det Norske Jentekor) 20. - 21.mars, hvor fokus var intonasjon. Vi lærte masse nyttig og fikk øvd på Geirr Tveitt arrangementene sammen med henne.

 

Les mer om Anne Karin her:  http://bit.ly/9Lkbim.

Write a comment

Comments: 0

I FOKUS NÅ:

Acta Musicae er 20 år i 2017! Vår årlige julekonsert i Kongsberg kirke første søndag i advent, blir også vår jubileumskonsert. Sigurd Hukkelberg har komponert en helt ny julekantate som vi gleder oss til å framføre ved siden av andre julesanger fra repertoaret. Billetter kan kjøpes her.   

Kjøp vår CD!

CD Acta Musicae

Besøk oss også på:

Bli Acta Musicae grasrotgiver:

Last ned informasjon og vervekort her:

Vervekort
Vervekort Acta Musicae.pdf
Adobe Acrobat Document 28.3 KB