Strategi

Acta Musicae jobber besvisst med strategi og langtidsplanlegging for koret. Derfor har noen av medlemmene et spesielt ansvar her.

 

Strategigruppas mandat er å jobbe med langtidsplanlegging, bevisstgjøring av korets kvaliteter og tilrettelegge for øvelser der vi jobber spesielt med f.eks teknikk, klang, dynamikk tilpasset de spesielle kravene vi står overfor, før neste presentasjon.

  

Strategigruppa består av dirigent Liv Hukkelberg, og kormedlemmene Katarina Myrling og Nina Line Midttun.

Planer for 2019

Tradisjonen tro deltar vi under påskenattsmessa i Kongsberg kirke påskeaften. Like etter påske blir det Grieg på programmet, når vi holder to konserter i Sølvsalen i Krona 28. og 29. april. 

 

I oktober deltar vi i prosjektet Ulendt terreng. Ulendt terreng er en profesjonell forestilling med musikk, dans og naturfilm som settes opp i flere fylker og i en rekke kulturhus høsten 2019 og våren 2020. Prosjektet arbeides fram og gjennomføres i samarbeid med Aktiv mot kreft, og overskuddet av forestillingene går til denne organisasjonen.

 

Adventskonsert blir det selvfølgelig i år også. Fokus denne gang blir på norsk musikk. Konserten er 1. søndag i advent i Kongsberg kirke.

 

 

I fokus nå

28. og 29. april blir det vårstemning med musikk av Edvard Grieg i Sølvsalen! Kom og hør bl.a. Våren, Ved Rondane og Fola, fola Blakken. Det blir alt fra kulokk til den verdenskjente musikken fra Peer Gynt.

 

Konserten vil by på mange nyanser og stemninger, vårlig inspirasjon og gjenkjennbare melodier.

 

Vi har denne gangen med oss unge talenter fra egen by; Erik August Breivik på klaver og Emilie Kristoffersen som solist. Liv Hukkelberg er dirigent.

Velkommen til konsert! Vi gleder oss!

 

Billetter får du her!

Vi søker flere medlemmer!

Akkurat nå søker vi særlig etter alter, men også andre er velkommen til å ta kontakt! Se mer under fanen Bli med!

Besøk oss også på:

Bli Acta Musicae grasrotgiver:

Last ned informasjon og vervekort her:

Vervekort
Vervekort Acta Musicae.pdf
Adobe Acrobat Document 28.3 KB